SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Táto webová stránka ukladá do vašich počítačových zariadení súbory cookie s cieľom zlepšiť jej fungovanie a pomôcť nám a našim partnerom porozumieť, ako našu webovú stránku používate. Ďalšie použitie tejto stránky (kliknutím, navigáciou, posúvaním) alebo zrušenie tejto informácie o súboroch cookie sa považujú za súhlas s aplikáciou a použitím súborov cookie. Viac informácií o súboroch cookie a o tom, ako ich odstrániť, nájdete v našich pravidlách ochrany osobných údajov.

Želatína na stuženie krémov

Želatína na stuženie krémov

Želatína na stuženie krémov Dr. Oetker nájde v kuchyni skutočne všestranné použitie. Či už máte chuť na ovocné, jogurtové, smotanové alebo tvarohové želé či pevné tortové krémy, vždy sa môžete spoľahnúť na Želatínu na stuženie krémov Dr. Oetker.

Zloženie: jedlá bravčová želatína

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy.
Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 20g