Flag

Broskyňa na čokoládový spôsob

8 porcií
Jednoduché
30
ovocný zázrak
Zloženie
Príprava
Náš tip
Miesto tvarohu môžeme použiť 250 ml kyslej smotany.
Náš tip
Na tanier nakreslíme čokoládovou polevou (rozohriatou vo vodnom kúpeli) ornamenty a poprášime kakaom. Na takto ozdobený tanier naskladáme broskyne.
Náš tip
Namiesto čerstvých broskýň môžeme použiť broskyňový kompót.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Čokoláda
2 PLcukor do pudingu
1 KLcukor do tvarohu
400 mlmlieko
220 - 250 gtvaroh polotučný mäkký
4broskyne olúpané a rozkrojené na polovice
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Čokoláda
1

Puding uvaríme podľa návodu so 400 ml mlieka a 2 PL cukru. Puding necháme vychladnúť. Z tvarohu odoberieme 8 KL a odložíme bokom. Zbytok tvarohu vmiešame do vychladnutého pudingu.

2

Broskyne položíme na dezertné tanieriky guľatou stranou dole (zrežeme trochu oblú časť, aby broskyňa rovno stála) a naplníme ich pudingovo-tvarohovou zmesou. Bokom odložený tvarho zmiešaje s 1 KL cukru. Na každú broskyňu následne dáme po 1 KL bieleho tvarohovémo krému špáradlom alebo špajdľou nakreslíme ľubovoľný vzor.

Náš tip

  • Miesto tvarohu môžeme použiť 250 ml kyslej smotany.
  • Na tanier nakreslíme čokoládovou polevou (rozohriatou vo vodnom kúpeli) ornamenty a poprášime kakaom. Na takto ozdobený tanier naskladáme broskyne.
  • Namiesto čerstvých broskýň môžeme použiť broskyňový kompót.