Flag

Čokoládové guľôčky

20 ks
Jednoduché
35
Sladká jednohubka pro každou příležitost s BB pudingom Dr. Oetker
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto višní môžeme použiť aj hrozienka namočené v rume.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieBB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
250 gmaslo zmäknuté
2 zarovnané PLcukor práškový
Na náplň
100 gmaslo
2 PLcukor práškový
2 PLrum
višne namočené v rume
Na ozdobenie
1 balenieZdobenie tmavé Dr. Oetker
1 balenieZdobenie pestré Dr. Oetker
Picture - BB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
Picture - Zdobenie  tmavé Dr. Oetker
Picture - Zdobenie pestré Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta zmiešame v mise ručne BB puding, maslo a cukor a vypracujeme hladké cesto. Uložíme asi na pol hodiny do chladničky.

2

Na prípravu náplne ručne vymiešame maslo, cukor a rum dohladka. Cesto z chladničky rozdelíme na 20 kúskov a z každého vytvarujeme placku. Do stredu kávovou lyžičkou dáme kúsok náplne a višňu. Ručne tvarujeme guľôčky, ktoré obalíme v tmavom alebo pestrom zdobení. Až do podávania uložíme do chladničky.

Náš tip

  • Namiesto višní môžeme použiť aj hrozienka namočené v rume.