Flag

Dvojfarebné kokosové kocky

asi 25 ks
Jednoduché
30
nepečené čokoládové potešenie
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na tmavú zmes
200 gčokoláda horká
125 gSalko
75 gkokos strúhaný
Na svetlú zmes
200 gčokoláda biela
125 gSalko
75 gkokos strúhaný
Na ozdobenie
1 balenieČokoládové srdiečka extra horká čokoláda Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
hranatá dóza (asi 20 x 20 cm)
potravinárska fólia
Picture - Čokoládové srdiečka extra horká čokoláda Dr. Oetker
1

Na prípravu tmavej zmesi do kastrólika nalámeme horkú čokoládu a nad parou vo vodnom kúpeli ju rozpustíme. Vmiešame kondenzované mliekoa kokos a miešame, kým sa všetko nespojí. Zmes nanesieme do dózy vyloženej potravinárskou fóliou a pomocou lyžice uhladíme.

2

Svetlú zmes pripravíme rovnakým spôsobom, nanesieme ju na tmavú zmes a opäť pomocou lyžice uhladíme.

3

Odložíme do chladničky a necháme stuhnúť. Po stuhnutí zmes vyklopíme z dózy, stiahneme fóliu a ostrým nožom nakrájame na kocky. Dozdobíme srdiečkami a podávame.