Flag

Eskimo koláčik

12 porcií
Stredne náročné
30
pre potešenie detí i dospelých
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
3 hrnčekymúka hladká
1,5 hrnčekycukor práškový
1,5 balíčkyKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
1,5 balíčkyVanilkový cukor Dr. Oetker
3 ksvajce
1 hrnčekolej
3 PLHolandské kakao Dr. Oetker
Na krém
700 mlmlieko
3 balíčkyDr. Oetker Puding aróma Kokos
180 gmaslo
150 gcukor kryštálový
300 gsmotana pochúťková
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Vanilkový cukor Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Kokos
1

Múku, cukor, kypriaci prášok do pečiva, vanilkový cukor, vajcia, olej a kakao zmiešame dokopy. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Formu vložíme do rúry a pečieme.

Doba pečenia: 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 170 °C

2

Po upečení dáme vychladnúť. Z mlieka a pudingu si uvaríme hustý kokosový puding. Po vychladnutí zašľaháme maslo a nakoniec pridáme smotanu. Všetko dobre premiešame. Túto kokosovú zmes vylejeme na vychladnutý korpus, zarovnáme a dáme vychladiť asi na 2,5 hodiny.