Flag

Dunajské vlny

24 porcií
Jednoduché
20
Veľmi rýchlo pripravené cesto z Bábovky Dr. Oetker. Višne, Holandské kakao Dr. Oetker a Puding Dr. Oetker je zaručená kombinácia.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieBábovky Dr. Oetker
350 mlvoda
120 mlolej
2 PLHolandské kakao Dr. Oetker
700 gvišne odkôstkované, čerstvé alebo zavárané
Na náplň
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Vanilka
500 mlmlieko
3 PLcukor
250 gmaslo zmäknuté
100 gcukor práškový
2 PLrum
Picture - Bábovky Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Vanilka
1

Na prípravu cesta pripravíme Bábovku podľa návodu na obale. Do polovice cesta vmiešame kakao. Svetlé cesto vylejeme na plech a kakaové cesto nalejeme na svetlé cesto. Nakoniec na cesto naukladáme višne, ktoré zľahka zatlačíme do cesta. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 20 - 30 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Na prípravu náplne pripravíme puding podľa návodu na obale s mliekom a cukrom. Varíme, kým je z neho hustý krém, ktorý za občasného miešania necháme vychladnúť. Maslo vymiešame do peny s práškovým cukrom a rumom. Do maslovej zmesi vmiešame po lyžičkách vychladnutý pudingový krém.

3

Pripravenú náplň natrieme na upečené vychladnuté cesto s višňami.

4

Môžeme posypať strúhanými vlašskými orechmi.