Flag

Kokosový dezert s broskyňami

asi 3 porcí
Jednoduché
15
Exotická dobrota na Deň matiek
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné kompótované ovocie, napr. ananás.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na dezert
240 gkompót broskyňový (hmotnosť po odkvapkaní )
100 mlšťava z kompótu
trochucitrónová šťava (z 1/2 citróna)
1 balíčekTortové želé číre Dr. Oetker
1 balíčekCrème Olé aróma kokos Dr. Oetker
300 mlmlieko polotučné
Na ozdobenie
50 gčokoláda mliečna strúhaná
Ešte potrebujeme
dezertné poháre
ponorný mixér
elektrický ručný šľahač
Picture - Tortové želé číre Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu necháme na sitku odkvapkať kompót a šťavu pritom zachytíme. Broskyne rozmixujeme ponorným mixérom.

2

Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu. Pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé a asi 1 minútu povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.

3

Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.

4

Do pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu.

5

Odložíme do chladničky.

Náš tip

  • Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné kompótované ovocie, napr. ananás.