Dr. Oetker zvyšuje kvalitu

Kladno, 26. 1. 2018

Pre Dr. Oetker sú potreby zákazníkov a kvalita našich výrobkov na prvom mieste. Sledujeme preto velmi dókladne, čo zákazníci od našich výrobkov očakávajú a ako sa móžeme ešte zlepšit.

Na základe stúpajúcich nárokov našich spotrebiterov sme sa rozhodli zaradiť na Slovensku sortiment mrazených pízz Dr. Oetker Ristorante Pizza v rovnakej podobe ako ho poznáme zo západnej Európy. Tento sortiment sa v súčasnosti začína dostávat do predajnej siete.

Receptúry výrobkov Dr. Oetker Ristorante Pizza sa odlišujú od doterajšej ponuky mrazených pízz Dr. Oetker v Slovenskej republike novou receptúrou, vyššou hmotnosťou, vUším priemerom i vzhradom produktov. Celý rad zahřňa 13 výrobkov. Spolu s produktami s novými receptúrami prenášame na slovenský trh naviac päť jedinečných noviniek:

Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato: jedinečná čokoládová pizza na trhu s tromi druhmi čokolády na tenkom chrumkavom ceste

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Stagioni: jedinečná pizza „štyri ročné obdobiau so salámou, tuniakom, špenátom a šampiónmi

Dr. Oetker Ristorante Pizza Bianca Prosciutto Patata: jedinečná pizza na smotanovom základe so šunkou a zemiakovými lupienkami

Dr. Oetker Ristorante Pizza Carbonara: jedinečná pizza na smotanovom základe so šunkou, ciburou, vajcami a syrom

Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame Gluten Free: kvalitná bezlepková pizza s výbornou chuťou

Celý sortiment Dr. Oetker Ristorante d'alej zahřňa obrúbené druhy:

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi: pizza so štyrmi druhmi syra

Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto: pizza so šunkou

Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii: pizza so šunkou a ananásom

Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella: pizza so syrom mozzarella

Dr. Oetker Ristorante Pizza Polic: pizza s kuracím rrisom