Sypká zmes na prípravu jemnej a vláčnej bábovky.
Pridá sa len 350 ml vody a 120 ml oleja a je hotovo!
Tradičná dozlatista upečená obľúbená bábovka!
Na nedeľňajší stôl vždy neodmysliteľne patrila bábovka. A čo taká bábovka od babičky! Spomeňte si, aká bola vždy voňavá a vynikajúca. Skúste si ju tiež snami vlastnoručne upiecť, a pritom stakou jednoduchou prípravou!
Bábovka je vhodná pre každú príležitosť a milujú ju skutočne všetci. Podľa vlastnej chuti môžete do bábovky pridať kakao, oriešky, sušené ovocie alebo bábovku ozdobiť Polevou Dr. Oetker.
Tento moderný spôsob domáceho pečenia je perfektnou zárukou úspechu!
Pridá sa len 350ml vody a120ml oleja a je hotovo! Ideálne na rýchlu a jednoduchú prípravu jemnej avláčnej voňavej bábovky vo všedný deň i dezert knedeľňajšej káve. Stačí k zmesi pridať len vodu aolej, zamiešať a je hotovo. Cesto nalejeme do formy a pečieme 60–70minút.
Naše tipy na vylepšenie tradičnej bábovky:
- Pre odľahčený variant skúste do cesta namiesto vody pridať 500ml kefírového mlieka.
- Jemnejšiu chuť bábovky získate pridaním 2 vajec do cesta.
- Pre neopakovateľnú chuť a vôňu mandlí skúste do cesta pridať nastrúhaný 1 balíček Marcipánu Dr. Oetker.
S Bábovkou Dr. Oetker máte úspech zaručený!
A čo viac! Ak radi vymýšľate nové zaujímavé múčniky pre svojich blízkych, môžete sa inšpirovať tipmi na obale alebo výrobku alebo tu na webe. Odporúčame vyskúšať Krehké linecké kolieska alebo Linecký mriežkovaný koláč.
Zmes na bábovku Dr. Oetker je veľmi variabilná.
Dobrú chuť!