
Bezgluténové brownies s Gustinom
Zloženie
Príprava:
Na prípravu cesta vložíme do misy maslo, trstinový cukor, extrakt a soľ a misu vložíme do hrnca s vodným kúpeľom tak, aby sa dnom nedotýkala hladiny. Pridáme čokoládu, necháme rozpustiť a metličkou všetko vymiešame dohladka. Potom vyberieme z vodného kúpeľa a vajcia postupne zašľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni asi 1 minútu. Pridáme škrob zmiešaný s kakaom a šľaháme ešte asi 1 minútu do hladkého lesklého cesta. Nakoniec primiešame orechy. Cesto nanesieme na vymastený plech vyložený papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme
Doba pečenia: asi 25 minút
Teplota horného a spodného ohrevu rúry: 170 °C
Teplota rúry s ventilátorom: 150 °C
Brownies necháme na plechu úplne vychladnúť. Podávame s malinami a poliate tmavou polevou pripravenou podľa návodu na obale.
Súvisiace recepty

Anjelské rezy

Pletenec so šunkou a cuketou

Zdravé fit palacinky so sušeným bielkom

Pomarančové gombičky

Bezgluténové BB keksíky

Bezgluténové dukátové buchtičky
