
Tekvicový kompót
asi 7 pohárov à 200 ml
Jednoduché
40
Tekvicový kompót à la ananás ochutí Aróma ananás Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Zloženie
Prísady
1 kg
tekvica Hokkaido (očistená a nakrájaná na malé kocky)
500 ml
voda
250 g
cukor
1 zarovnaná KL
1 - 2 KL
Príprava:
Príprava :
40 min
1
Na prípravu kompótu zmiešame v hrnci tekvicu s vodou a cukrom. Pridáme kyselinu citrónovú a arómu a dobre premiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme aspoň 35 minút, kým nezačne sklovatieť.
2
Prípadnú penu odoberieme a plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre dôkladne uzavrieme viečkami, obrátime hore dnom a asi 10 minút necháme stáť na viečku.
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
Súvisiace recepty
Tekvicový džem s orechami![]()

40 MinJednoduché
Tekvicový džem s orechami
40 MinJednoduché
Tekvicový džem s orechami
Letný džem z broskýň a marhúľ so zníženým energetickým obsahom![]()

40 MinJednoduché
Letný džem z broskýň a marhúľ so zníženým energetickým obsahom
40 MinJednoduché
Letný džem z broskýň a marhúľ so zníženým energetickým obsahom
Bazovo-jablkové želé s broskyňami![]()

40 MinJednoduché
Bazovo-jablkové želé s broskyňami
40 MinJednoduché
Bazovo-jablkové želé s broskyňami
Marhuľový džem na 3 spôsoby![]()

40 MinJednoduché
Marhuľový džem na 3 spôsoby
40 MinJednoduché
Marhuľový džem na 3 spôsoby
Tekvicový džem základný![]()

40 MinJednoduché
Tekvicový džem základný
40 MinJednoduché
Tekvicový džem základný
Vianočný pomarančový sirup![]()

40 MinJednoduché
Vianočný pomarančový sirup
40 MinJednoduché
Vianočný pomarančový sirup
Jablkové želé s kúskami hrušiek![]()

30 MinJednoduché
Jablkové želé s kúskami hrušiek
30 MinJednoduché
Jablkové želé s kúskami hrušiek
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach