Sviatok jari, Veľká noc je za dverami. Tento rok sme pre Vás vybrali recepty, ktoré sa nesú v trende našich noviniek a jari. Jarné obdobie a sviatky si určite užijete ☺
Novinkou tohtoročnej jari sú 100 % vaječné bielky, ktoré sú ideálne na jednoduchú prípravu snehového cesta. Sú vhodné nielen na pečenie, ale aj ako zdroj kvalitného proteínu do koktailov a kaší.
Vyskúšajte recept na Farebné venčeky Pavlova alebo si ako dekoráciu na slávnostný stôl upečte Veľkonočný veniec Pavlova.
Ďalšou novinkou, ktorou sme obohatili náš dekoračný sortiment, sú Čokoládové kúsky na zdobenie dezertov, sladkých jedál alebo na pečenie priamo do ciest. Kvalitná čokoláda vylepší čokoľvek! Pre svojich blízkych môžete pripraviť dokonalý dezert, Orechové pusinky s parížskou šľahačkou doladené čokoládovými kúskami.
Už ste skúšali našu Veľkonočnú tortu s vaječným likérom? Na pohľad vyzerá výborne a aj tak chutí 😊! Vďaka nášmu 100 % Mletému maku, ktorý sa vyznačuje vysokým obsahom vlákniny, vápnika a železa, Vám bude zaručene chutiť.
Novým receptom sú Veľkonočné slané cup cakes, ktoré sú zaujímavou alternatívou ku klasickej plnke.
Chcete si jarne a krásne vyzdobiť byt alebo vonkajšie kvetináče? Náš jednoduchý tip na Jarné dekoračné ozdoby je ten pravý.
Ďalšie inšpiratívne recepty, rady a informácie o novinkách nájdete na našich stránkach.
A ak radi súťažíte, tipujte správne odpovede a vyhrajte v našej obľúbenej Jarnej súťaži zaujímavé ceny a na vyskúšanie aj novinky Dr. Oetker. Podrobnosti nájdete na našej súťažnej stránke. Súťaž prebieha od 24. 3. do 6. 4. 2023.
Veríme, že pečenie podľa našich receptov Vás bude baviť rovnako tak, ako nás bavilo ich vymýšľanie, skúšanie a ochutnávanie v Skúšobnej kuchyni Dr. Oetker v Kladne.
Privítajte jar spoločne s nami!
Rozkvitnutú jar Vám praje
Váš Dr. Oetker