Trend zdravšieho pečenia bez fosfátov. Vyvážená receptúra pre dokonalé nakyprenie.
Príprava
Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Popis výrobku
Kypriaci prášok s vínnym kameňom bezfosfátový Dr. Oetker obsahuje vínny kameň, ktorý je prirodzenou súčasťou vína. Vínny kameň sa vyzráža, keď je víno vystavené nižším teplotám.
Vyvážená receptúra Kypriaceho prášku do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker, ktorá je založená na reakcii jedlej sódy s vínnym kameňom, zaručí prirodzené nakyprenie cesta. Výsledkom je dokonalý kypriaci účinok porovnateľný s bežným kypriacim práškom.
Kypriaci prášok s vínnym kameňom Dr. Oetker sa používa rovnako ako bežný Kypriaci prášok Dr. Oetker – obsah balenia stačí zmiešať s 500 g múky alebo postupovať podľa obľúbeného receptu.
100 % prírodný produkt.
Zloženie
50% kypriaca látka (vínany draselné), kukuričný škrob, kypriaca látka (uhličitany). Může obsahovať (MLIEKO, MÚKA Z VLČIEHO BÔBU, OBILNINY obsahujúce LEPOK).