SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Mousse au Chocolat

Čo je to Mousse au Chocolat? (vyslovuje sa mús o šokola)

Nadýchaná čokoládová pena, ktorá sa pripravuje rôznymi spôsobmi. Základ tohto dezertu je ale obvykle rovnaký - čokoláda, bielky a cukor. Môže v ňom byť aj smotana, maslo, žĺtky a trocha kvalitného alkoholu.

Dnes je Mousse au Chocolat obľúbeným dezertom v mnohých krajinách. Jednoducho a rýchlo si ho môžete teraz pripraviť doma pomocou novinky od Dr. Oetkera. Nadýchaný francúzsky čokoládový dezert Mousse au Chocolat Dr. Oetker má plnú a výraznú chuť pravého kakaa. Obsahuje 20% kakaa a 9% čokoládových kúskov. Je vyrobený z kvalitných surovín bez použitia palmového tuku.

Ľahký dezert Mousse au Chocolat Dr. Oetker poteší hlavne milovníkov čokolády, ale tiež všetkých, ktorí si chcú dopriať niečo sladké. Vďaka plnej a výraznej kakaovej chuti jedna porcia plne uspokojí chuť na sladké. Jedna porcia dezeretu (50 g) má 78 kcal (328 kJ).

Príprava Mousse au Chocolat Dr. Oetker: Obsah balenia vyšľaháte so 150 ml vychladeného mlieka a necháte 2 hodiny tuhnúť v chladničke.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 50g