SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

High Protein Pudding

Potešenie s vysokým obsahom bielkovín

Nový High Protein Pudding Dr. Oetker s vysokým obsahom bielkovín je lákadlom pre každého, kto má rád lahodný krémový puding s hutnou čokoládou alebo pravou vanilkou Bourbon.

Proteín puding je pre milovníkov klasického pudingu, ktorí dbajú na vlastnú výživu a uprednostňujú puding s vysokým obsahom bielkovín, nízkym obsahom tuku a skvelou chuťou. Nový dezert od Dr. Oetker je bez pridaného cukru* a dokonale zapadá do konceptu stravy bohatej na bielkoviny, a preto je perfektným doplnkom pre aktívny životný štýl.

Výrobky s vysokým obsahom bielkovín

Novinka
High Protein Vanille
Viac
novinka
High Protein Schoko
Viac

Recepty Schoko

Recepty Vanille

* Kazeín je hlavná bielkovina (odborným názvom proteín) obsiahnutá v mlieku. Tvorí až 80 %  všetkých bielkovín v mlieku (tj. priemerne okolo 2,6 g z celkových 3,2 g/100 ml v kravskom mlieku).

Kazeín sa v tráviacej sústave vstrebáva pomaly (až 8 hodín), preto býva súčasťou bielkovinových prípravkov na výživu športovcov. Ideálne je kazeínovú bielkovinu prijímať v období dlhšieho odpočinku – pred spaním. Aj preto sa kazeín radí medzi tzv. nočné proteíny. Počas trávenia kazeínu vzniká enzýmovou hydrolýzou látka kaseinfosfopeptid, ktorá napomáha vstrebávaniu vápnika.