SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

High Protein Pudding

Potešenie s vysokým obsahom bielkovín

Nový High Protein Pudding Dr. Oetker s vysokým obsahom bielkovín je lákadlom pre každého, kto má rád lahodný krémový puding s hutnou čokoládou alebo pravou vanilkou Bourbon.

Proteín puding je pre milovníkov klasického pudingu, ktorí dbajú na vlastnú výživu a uprednostňujú puding s vysokým obsahom bielkovín, nízkym obsahom tuku a skvelou chuťou. Nový dezert od Dr. Oetker je bez pridaného cukru a dokonale zapadá do konceptu stravy bohatej na bielkoviny, a preto je perfektným doplnkom pre aktívny životný štýl.

Výrobky s vysokým obsahom bielkovín

Novinka
High Protein Vanille
Viac
novinka
High Protein Schoko
Viac

* Kazeín je hlavná bielkovina (odborným názvom proteín) obsiahnutá v mlieku. Tvorí až 80 %  všetkých bielkovín v mlieku (tj. priemerne okolo 2,6 g z celkových 3,2 g/100 ml v kravskom mlieku).

Kazeín sa v tráviacej sústave vstrebáva pomaly (až 8 hodín), preto býva súčasťou bielkovinových prípravkov na výživu športovcov. Ideálne je kazeínovú bielkovinu prijímať v období dlhšieho odpočinku – pred spaním. Aj preto sa kazeín radí medzi tzv. nočné proteíny. Počas trávenia kazeínu vzniká enzýmovou hydrolýzou látka kaseinfosfopeptid, ktorá napomáha vstrebávaniu vápnika.

Recepty Schoko

Recepty Vanille