SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Solamyl MAXI

Vďaka dôkladnému výberu kvalitních surovín a starostlivej kontrole nášho výrobného procesu garantujeme
MAXI škroby Dr. Oetker ako vhodné aj pre vegánov.

Môžete ho použiť na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov aj pre azijskú kuchyňu.

Tradičná kvalita. Originál je len jeden.

Na zahustenie omáčky pridáme 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.

Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť 1/3 hmotnosti múky škrobom Solamyl.

Inšpiratívne recepty s fotografiou a tipmi na použitie nájdete na každom škrobe Dr. Oetker.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 500g