SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Táto webová stránka ukladá do vašich počítačových zariadení súbory cookie s cieľom zlepšiť jej fungovanie a pomôcť nám a našim partnerom porozumieť, ako našu webovú stránku používate. Ďalšie použitie tejto stránky (kliknutím, navigáciou, posúvaním) alebo zrušenie tejto informácie o súboroch cookie sa považujú za súhlas s aplikáciou a použitím súborov cookie. Viac informácií o súboroch cookie a o tom, ako ich odstrániť, nájdete v našich pravidlách ochrany osobných údajov.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínom a hruškou

(0)
Pridať hodnotenie Ďakujeme za Vaše hodnotenie!
    (Nechutí mi)
    (Dá sa)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Teplý nápoj s Pudingom Originál s vanilkovou arómou Dr. Oetker, pošírovanými hruškami, škoricou a vínom prekvapí skvelou chuťou a zahreje.

4 porcie

ľahká príprava 20 Minút

Prísady

Prísady

na recept Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínom a hruškou

4 ks hrušky (menšie)
400 ml biele víno sladké
1 balíček Trstinový cukor s rumovou arómou Dr.Oetker
1 zarovnaná KL korenie na varené víno
500 ml ryžové mlieko
1 balíček Originál Puding aróma Vanilka bezgluténový Dr. Oetker
1 balíček Trstinový cukor s rumovou arómou Dr.Oetker

Na ozdobenie:

1 zarovnaná KL škorica mletá
4 ks škorica celá

Ešte potrebujeme:

4 ks poháre menšie

príprava

príprava

1

Na prípravu olúpeme hrušky a pritom im necháme stopky. Do kastrólika nalejeme polovicu vína. Pridáme balíček trstinového cukru, korenie a hrušky a asi 15 minút pošírujeme. Potom hrušky vyberieme na tanier a necháme vychladnúť. Víno scedíme a necháme tiež vychladnúť. Potom pridáme zvyšok vína, pudingový prášok a balíček tristinového cukru a vymiešame dohladka. Ryžové mlieko privedieme do varu, vlejeme pudingovú zmes a uvaríme riedky puding. Puding rozdelíme do pohárov a necháme schladnúť.

2

Povrch poprášime škoricovu a dozdobíme hruškou a celou škoricou.

Nutričné hodnoty na recept Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínom a hruškou

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 999kJ
219kcal
280kJ
61kcal
Tuky 1.3g 0.4g
Sacharidy 43g 12g
Bielkoviny 2.5g 0.7g