Flag

Jablkový puding so škoricou

2 porcie
Jednoduché
50
Voňavý škoricový dezert s jabĺčkami vykúzlite s Premium Pudingom Jablko & Škorica Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Pre ešte výraznejšiu jablkovú chuť vložíme na dno pohára jablko nakrájené na malé kocôčky a zalejeme ho pudingom.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na puding
1 balíčekPremium Puding Jablko & Škorica Dr. Oetker
500 mlmlieko plnotučné
40 gcukor
Na ozdobenie
2 ksjablká
1 PLmaslo prepustené
mandľové plátky
brusnice kandizované
Ešte potrebujeme
2 kssklenené poháre
panvica teflónová
1

Na prípravu pudingu uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Puding nalejeme do pohárov a necháme vychladnúť.

2

Na ozdobenie jablká umyjeme, vykrojíme z nich jaderníky a nakrájame ich na tenké plátky. Na teflónovej panvici rozpustíme maslo a plátky jabĺk z oboch strán orestujeme. Vyberieme a necháme ich vychladnúť. Na suchej panvici opražíme mandľové plátky. Povrch vychladnutého pudingu ozdobíme plátkami jabĺk, mandlí a brusnicami.

Náš tip

  • Pre ešte výraznejšiu jablkovú chuť vložíme na dno pohára jablko nakrájené na malé kocôčky a zalejeme ho pudingom.