Flag

Kakaový kešu dezert

4 porcie
Jednoduché
10
Delikátny dezert nasiaknutý vôňou Prírodného kakaa a Vanilkovej pasty Dr. Oetker, ktorý sa priam rozplýva na jazyku.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na dezert
100 gorechy kešu
100 mlsirup agávový
50 gPrírodné kakao Dr. Oetker
150 mlvoda
2 KLVanilková pasta Dr. Oetker
štipkasoľ
Na ozdobenie
125 gzmes lesného ovocia mrazená (maliny, černice, čučoriedky)
hrsť mätových lístkov
Ešte potrebujeme
ponorný mixér
dezertné poháre
Picture - Prírodné kakao Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu kešu oriešky namočíme do vody minimálne na hodinu. Potom ich scedíme a vložíme do vyššej nádoby. Pridáme sirup, kakao, vodu, vanilkovú pastu a soľ a všetko ponorným mixérom dôkladne rozmixujeme dohladka.

2

Dezert rozdelíme do pohárov a ozdobíme ovocím a lístkami mäty. Odložíme na niekoľko hodín do chladničky.