Flag

Karamelové rebierka marinované v tmavom pive

4 porcie
Jednoduché
30
Skvelú karamelovú chuť rebierkam dodáte pridaním Trstinového cukru karamelového Dr. Oetker. Vyskúšajte aj prípravu na grile!
Zloženie
Príprava
Náš tip
Karamelové rebierka môžete pripraviť aj na záhradnom grile. Pre pikantnejšiu chuť pridajte do marinády trochu čili.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 kgbravčové rebierka
1 zarovnaná PLsoľ
4 strúčikycesnak
štipkarasca mletá
500 mlpivo tmavé
1 kspomaranč
1 kscitrón
2 zarovnaná PLzázvor čerstvý, strúhaný
1 balíčekTrstinový cukor karamelový Dr. Oetker
2 PLmed
Picture - Trstinový cukor karamelový Dr. Oetker
1

Rebierka umyjeme, osušíme, osolíme, potrieme rozotretým cesnakom a posypeme rascou. Uložíme do pekáča.

2

Z pomaranča a citrónu vytlačíme šťavu, pridáme strúhaný zázvor, karamelový cukor a med. Marinádou potrieme pripravené rebierka a zalejeme tmavým pivom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 90 - 120 minút

Elektrická rúra: 200 °C

Teplovzdušná rúra: 180 °C

3

Po upečení ihneď podávame s čerstvým pečivom alebo zeleninovým šalátom.

Náš tip

  • Karamelové rebierka môžete pripraviť aj na záhradnom grile. Pre pikantnejšiu chuť pridajte do marinády trochu čili.