Flag

Kokosová „saláma“

asi 18 - 20 ks
Jednoduché
25
Nepečená saláma s datľovou pastou a Vanilkovým strukom Bourbon Dr. Oetker chutí výborne a nemala by chýbať na žiadnom vianočnom stole.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na hmotu
20 govsené vločky jemne mleté
50 gkokos strúhaný
1Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
320 gdatle pasta
Na obalenie
100 gkokos strúhaný
Okrem toho
elektrický ručný šľahač
potravinárska fólia
Picture - Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
1

Na prípravu hmoty v mise rozmixujeme vločky pomocou ručného mixéra najemno. Pridáme kokos, dreň zo struku a datľovú pastu a ručne vypracujeme dohladka. Z hmoty vytvoríme valček, ktorý zabalíme do papiera na pečenie a následne do potravinárskej fólie. Odložíme do chladničky stuhnúť a potom vybalíme a nakrájame na plátky.