Flag

Kuracie prsíčka v cestíčku

4 porcie
Jednoduché
90
Kuracie kúsky v cestíčku z piva, byliniek a čedaru so Škrobom pre pokrmy z mäsa bez gluténu Dr. Oetker sú na oslavu ako stvorené.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
50 gŠkrob pre pokrmy z mäsa bezgluténový Dr. Oetker
50 gmúka hladká
2 KLsušené bylinky
soľ
korenie čierne
cesnak (2 roztlačené strúčiky)
60 mlmlieko
60 mlpivo svetlé
1 ksvajce
30 gstrúhaný syr čedar
400 gkuracie prsia
Okrem toho
panvica
olej na vysmážanie
Picture - Škrob pre pokrmy z mäsa bezgluténový Dr. Oetker
1

Na prípravu v mise zmiešame škrob s múkou, bylinkami, soľou a čiernym korením. Pridáme cesnak, mlieko, pivo, vajce a syr a dôkladne všetko premiešame.

2

Kuracie prsíčka umyjeme a nakrájame na pásiky. Vložíme do cestíčka a necháme asi hodinu marinovať.

3

Potom vysmážame v panvici na rozpálenom oleji dozlatista. Ukladáme na servítky, aby sme sa zbavili prebytočného oleja.