Flag

Letné trifle

4 porcie
Jednoduché
15
Osviežujúci dezert s ovocím a Dr. Oetker Puding aróma Jahoda.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
200 gjahody čerstvé a umyté
20 kspiškóty detské
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Jahoda
500 mlmlieko
40 gcukor
200 mlsmotana na šľahanie (33%)
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
50 gmandľové lupienky
Ešte potrebujeme
cukrárske vrecko
teflónová panvica
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Jahoda
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
1

Na prípravu truffle nakrájame jahody na štvrtinky a rozdelíme spoločne s piškótami do pohárov.

2

Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť.

3

Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.