Flag

Palacinková torta

8 porcií
Jednoduché
30
Dokonalý celok, pastva pre oči aj chuťové poháriky. Vyvážená kombinácia ríbezľového džemu a tvarohového krému so Zlatým klasom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 baleniePalacinky Dr. Oetker
500 mlvoda
Na náplň
1 balíčekZlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
500 mlmlieko
50 gcukor
250 gtvaroh polotučný
200 - 250 gríbezľový džem
Na ozdobenie
ovocie čerstvé bobuľové
Ešte potrebujeme
panvica na palacinky
tortová forma (Ø 18 cm)
Picture - Palacinky Dr. Oetker
Picture - Zlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
1

Cesto na palacinky si pripravíme podľa návodu na obale. Z pripraveného cesta usmažíme asi 12 palaciniek s priemerom asi 15 cm a necháme ich vychladnúť.

2

Na prípravu náplne uvaríme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Do horúceho krému pridáme tvaroh a vymiešame dohladka.

3

Vychladnutú palacinku potrieme džemom a vložíme ju do tortovej formy. Nanesieme tenkú vrstvu náplne. Tento postup opakujeme do spotrebovania palaciniek.

4

Dozdobíme zvyškom náplne a ovocím. Odložíme asi na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.