Flag

Puding na spôsob kokosovej pannacotty

4 porcie
Jednoduché
15
exotika v pohári
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
340 gkompót ananásový
100 mlsmotana na šľahanie (33%)
100 gčokoláda horká
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Kokos
40 gcukor
500 mlmlieko
Ešte potrebujeme
sitko
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Kokos
1

Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky.

2

Smotanu na šľahanie privedieme do varu, odstavíme a rozpustíme v nej čokoládu. (Čokoládu nerozpúšťame vo vriacej smotane, zrazí sa.) Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.

3

Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť.

4

Povrch pohárov ozdobíme ananásom.