Flag

Pudingová torta

asi 12 porcií
Jednoduché
40
plná ovocnej chuti
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
300 gpiškóty detské
Na náplň
2 balíčkyPremium Puding Pravá Vanilka smotanová Dr. Oetker
470 gkompót broskyňový (hmotnosť po odkvapkaní)
1 lmlieko
70 gcukor
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
500 mlsmotana na šľahanie (33%)
250 gmaliny čerstvé
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
potravinárska fólia
Picture - Premium Puding Pravá Vanilka smotanová  Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

Na prípravu náplne necháme kompót dôkladne odkvapkať na sitku.

2

Vo väčšom hrnci uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru puding, do ktorého na konci varenia primiešame vanilkovú pastu.

3

Tortovú formu vyložíme jednou vrstvou piškót. Na piškóty nalejeme časť uvareného pudingu a nanesieme ďalšiu vrstvu piškót. Broskyne nakrájame na malé kúsky a navrstvíme na piškóty. Postup opakujeme do spotrebovania surovín. Končíme vrstvou pudingu. Prikryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme plochým tanierom a odložíme asi na 3 hodiny do chladničky stuhnúť, najlepšie však do druhého dňa.

4

Na ozdobenie vyšľaháme náplň so smotanou podľa návodu na obale. Náplň nanesieme na tortu a dozdobíme ovocím.