Flag

Pusinky

asi 30 porcií
Jednoduché
20
Kokosovo-kakaové dobroty nielen na vianočný stôl.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Dozdobíme lieskovým orieškom, strúhanou čokoládou alebo cukrovým zdobením Dr.Oetker podľa vlastnej fantázie.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
200 gkokos strúhaný
200 gcukor práškový
2 zarovnaných PLHolandské kakao Dr. Oetker
1 balíčekBB puding kakaový Dr. Oetker (60 g) (à 60 g)
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
150 gmaslo rozpustené a vychladnuté
2 PLrum
Na ozdobenie
1 balíčekŠľahačka v prášku Dr. Oetker
150 mlmlieko polotučné
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko s hladkou trubičkou (Ø asi 7 mm)
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - BB puding kakaový Dr. Oetker (60 g)  (à 60 g)
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta zmiešame v mise kokos, cukor, kakao, puding a vanilínový cukor. Pridáme maslo a rum, a ručne vypracujeme dohladka. Cesto rozdelíme na dve časti a z každej vytvarujeme valček dlhý asi 20 cm. Valčeky zabalíme do alobalu (alebo potravinárskej fólie) a odložíme asi na 2 hodiny do chladničky.

2

Valčeky vyberieme z alobalu a ostrým nožom nakrájame na plátky.

3

Na ozdobenie pripravíme šľahačku s mliekom podľa návodu na obale. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a pusinky ozdobíme.

Náš tip

  • Dozdobíme lieskovým orieškom, strúhanou čokoládou alebo cukrovým zdobením Dr.Oetker podľa vlastnej fantázie.