Flag

Red Velvet mini tortičky a Cake pops

6 porcií
Jednoduché
75
sladké originálne jednohubky
Zloženie
Príprava
Náš tip
TIP 1: Náplň na ozdobenie tortičiek môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou a prikrášliť jahodou alebo malinou.
Náš tip
TIP 2: Polevu svetlú na cake pops môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieTorta Red Velvet Dr. Oetker
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
3 ksvajce
Na náplň
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
200 gsmotana kyslá
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
elektrický ručný šľahač
formička na vykrajovanie (Ø 7 cm)
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
Prísady na Cake pops
Torta Red Velvet Dr. Oetker -zvyšok korpusu po vykrajovaní mini tortičiek
maslo zmäknuté
Na ozdobenie
1 baleniePoleva tmavá Dr. Oetker
1 balenieZdobenie tmavé Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
špajle
Picture - Torta Red Velvet Dr. Oetker
Picture - Torta Red Velvet Dr. Oetker -zvyšok korpusu po vykrajovaní mini tortičiek
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Zdobenie  tmavé Dr. Oetker
1

Mini tortičky

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto so smotanou a vajcami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka podľa návodu na obale. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Plát necháme vychladnúť.

3

Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.

4

Z plátu pomocou formičky povykrajujeme 18 koliesok, ktoré vždy po troch zlepíme náplňou k sebe. Strany a povrch tortičiek trošku potrieme náplňou a odložíme do chladničky stuhnúť. Zvyšok náplne nanesieme do cukrárskeho vrecka a tortičky ozdobíme.

5

Cake pops

Na prípravu cake pops v mise rozdrobíme korpus. Pridáme zmäknuté maslo a vypracujeme hmotu. Z hmoty vytvarujeme guľôčky, ktoré napichneme na špajdle, postavíme do hrnčeka a odložíme aspoň na 1 hodinu do chladničky.

6

Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a každú guľôčku v nej namočíme. Necháme mierne odkvapkať a obalíme v zdobení Dr. Oetker. Polevu necháme dôkladne stuhnúť.

Náš tip

  • TIP 1: Náplň na ozdobenie tortičiek môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou a prikrášliť jahodou alebo malinou.
  • TIP 2: Polevu svetlú na cake pops môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou.