Flag

Tapioca pearls, exotický bubble dezert

4 porcie
Jednoduché
70
Pripravte si doma bezgluténovú vegánsku dobrotu z exotických perál tapioky!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na pripravu dezertu
1 balenieTapioca Pearls Dr. Oetker
500 mlkokosové mlieko
2 PLryžový sirup
Ešte potrebujeme
pohárik alebo dózy (menšie uzatvárateľné)
Dekorácie
2 ksmanga zrelá
sušený kokos (hoblinky)
kvety jedlé
Picture - Tapioca Pearls Dr. Oetker
1

Obsah vrecúška nasypeme do hrnca, pridáme 500 ml kokosového mlieka a 2 PL ryžového sirupu.

2

Zmes premiešame a necháme 1 hodinu napučať.

3

Po uplynutí 1 hodiny, zmes pozvoľna (približne 10 minút) za stáleho miešania privedieme do varu a ešte 1 minútu povaríme na miernom ohni.

4

Perly tapioky počas varenia spriehľadnejú a dezert zhustne.

5

Hotový dezert rozdelíme do misiek, ozdobíme ovocím a hoblinkami kokosu.

6

Dezert môžeme skladovať v menších uzatvárateľných pohároch alebo dózach v chladničke, aby si zachoval krémovú konzistenciu (max. 3 dni).