Flag

Trasené rezy s ovocím

asi 8 ks
Jednoduché
30
jednoducho s Créme Olé
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1,5 hrnčekymúka polohrubá
1 balíčekKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
1 hrnčekcukor krupicový
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
1 hrnčekmlieko
1 hrnčekolej
0,03 ksvajce
Na krém
750 gkompót broskyňový alebo marhuľový
200 - 250 mlsmotana na šľahanie (33%)
1 balíčekCrème Olé aróma vanilka Dr. Oetker
1 balíčekSmeta-fix Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 balíčekŠľahačka v prášku Dr. Oetker
1 baleniePoleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Crème Olé aróma vanilka Dr. Oetker
Picture - Smeta-fix Dr. Oetker
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na cesto zmiešame múku s kypriacim práškom, pridáme cukor, vanilínový cukor, mlieko, olej a vajcia. Ručne vymiešame hladké cesto.

2

Nalejeme na plech 30x 40cm, vymastený a vysypaný hrubou múkou a pečieme.

Doba pečenia: asi 12 minút

Elektrická rúra: 200 °C

Teplovzdušná rúra: 180 °C

3

Do uzatvárateľnej nádoby nalejeme kompót so šťavou , prilejeme šľahačkovú smotanu a pridáme Créme Olé a Smetafix . Nádobu trasieme pokiaľ sa suroviny nespoja do krému. Krémom natrieme vychladnutý korpus, natrieme šľahačkou pripravenou podľa návodu a ozdobíme rozpustenou čokoládou.