Flag

Vanilkovo-ovocná Charlotta bez pečenia

asi 12 porcií
Jednoduché
40
Obľúbená nepečená ovocná torta z piškót a lahodného vanilkového krému zo Zlatého klasu Premium Dr. Oetker. Vyzerá krásne, chutí úžasne!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
200 gcukrárské piškóty
120 gpiškóty detské
3 PLmandľový likér (napr. Amaretto)
Na náplň
1 balenieŽelatína v plátkoch Dr. Oetker
3 PLvoda
2 balíčkyPremium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker
700 mlmlieko
1 balíčekVanilkový cukor Dr. Oetker
100 gčokoláda biela
250 gtvaroh polotučný
500 govocie na ozdobenie (maliny, černice, čučoriedky, jahody)
Na ozdobenie
stužka
300 govocie na ozdobenie
Ešte potrebujeme
tortová forma (ø 20 cm)
Picture - Želatína v plátkoch Dr. Oetker
Picture - Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou	 Dr. Oetker
Picture - Vanilkový cukor Dr. Oetker
1

Po celom vnútornom obvode formy naukladáme cukrárske piškóty. Na dno formy naukladáme detské piškóty, ktoré pokvapkáme mandľovým likérom.

2

Na prípravu náplne necháme želatínu s vodou napučať podľa návodu na obale. Uvaríme Zlatý klas s mliekom a vanilkovým cukrom podľa návodu na obale. Do horúcej zmesi nalámeme čokoládu a za stáleho miešania necháme rozpustiť. Vmiešame vyžmýkanú želatínu, necháme rozpustiť a potom vmiešame tvaroh. Tretinou náplne zakryjeme piškóty a uhladíme. Poukladáme tretinu ovocia a znovu zakryjeme náplňou. Opäť ovocie, náplň a na povrch poukladáme zvyšok ovocia. Odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky stuhnúť.

3

Pred podávaním odstránime okraj tortovej formy, okolo cukrárskych piškót previažeme stužku a ozdobíme kvetinami.