Flag

Višňový crumble

asi 6 porcií
Jednoduché
35
Leto v kuchyni s kombinácií Ovsené kaše vanilka Dr. Oetker a Zlatého klasu Dr. Oekter.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Crumble je výborný s vanilkovým krémom alebo s vanilkovou zmrzlinou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na náplň
kompót višňový (hmotnosť po odkvapkaní 350 g)
1 balíčekPremium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker
Na posýpku
80 gmúka hladká
30 gcukor hnedý
2 balíčkyOvsená kaša vanilka Dr. Oetker
50 gmaslo zmäknuté alebo margarín
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
Picture - Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou	 Dr. Oetker
Picture - Ovsená kaša vanilka Dr. Oetker
1

Na prípravu náplne v kastróliku zmiešame kompót so Zlatým klasom a za stáleho miešania varíme, až kým zhustne. Náplň nanesieme rovnomerne do formy a uhladíme.

2

Na prípravu posýpky v mise zmiešame múku s cukrom a ovsenou kašou. Pridáme maslo alebo margarín a ručne vypracujeme posýpku, ktorú nanesieme na náplň do formy. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 15 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

3

Crumble podávame najlepšie teplý.

Náš tip

  • Crumble je výborný s vanilkovým krémom alebo s vanilkovou zmrzlinou.