Flag

Bezgluténové kávové zrná

asi 20 ks
Jednoduché
50
Obľúbené kávové zrná bez gluténu s BB pudingom bezgluténovým Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na náplň
200 gcukor práškový preosiaty
3 balíčkyBB puding kakaový bezgluténový Dr. Oetker
50 gHolandské kakao Dr. Oetker preosiate
1 zarovnaná PLinstantná káva
150 gmaslo zmäknuté
2 PLrum
Na ozdobenie
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
20 kspapierové košíčky na muffiny
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker preosiate
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu náplne zmiešame v mise cukor s pudingom, kakaom a kávou. Pridáme maslo a rum a ručne vypracujeme dohladka. Uložíme asi na 30 minút do chladničky. Z cesta vytvarujeme oválny tvar kávových zŕn a tupým nožom vytvoríme uprostred ryhu.

2

Na ozdobenie pripravíme polevu podľa návodu na obale. Každé zrno polejeme polevou, odložíme na papier na pečenie a necháme zatuhnúť.