Flag

Nepečený rýchly dezert s mangom a čokoládovým krémom

4 porcie
Jednoduché
15
Chutný dezert s krémom z Premium Zlatého klasu s prírodnou vanilkou Dr. Oetker. Recept pre Dr. Oetker vytvorila foodblogerka Victoria Stories.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
0 ksmanga
20piškóty okrúhle
1 balíčekPremium Puding Pravá Vanilka smotanová Dr. Oetker
500 mlmlieko
1 balíčekVanilkový cukor Dr. Oetker
1 balíčekŠkoricový cukor Dr. Oetker
2 zarovnaných PLHolandské kakao Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 balíčekŠľahačka v prášku Dr. Oetker
150 mlmlieko
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
4dezertné poháre
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
Picture - Premium Puding Pravá Vanilka smotanová  Dr. Oetker
Picture - Vanilkový cukor Dr. Oetker
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu mango olúpeme a nakrájame na kocky. Asi 16 piškót rozdelíme na dno pohárov. Na piškóty poukladáme kocky manga a pár kúskov manga necháme na ozdobu. Zlatý klas pripravíme s mliekom podľa návodu na obale, len namiesto cukru ho pripravíme s vanilkovým cukrom, škoricovým cukrom a kakaom. Uvarený Zlatý klas nalejeme na piškóty do pohárov na mango a necháme vychladnúť.

2

Na ozdobenie vyšľaháme šľahačku s mliekom elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a nanesieme do pohárov. Dozdobíme piškótami a mangom a podávame.