Flag

Nepečený srnčí chrbát s jahodami

asi 12 porcií
Stredne náročné
30
jednoduchý a chutný
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na krém
250 gjahody čerstvé
400 gsmotana pochúťková
70 gcukor práškový
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
1 balíčekŽelatínový stužovač Dr. Oetker
100 mlvoda
piškóty okrúhle alebo dlhé cukrárske
Ešte potrebujeme
forma srnčí chrbát (30 x 11 cm)
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Želatínový stužovač Dr. Oetker
1

Na prípravu krému nakrájame jahody na malé kúsky. Nakrájané jahody zmiešame s pochúťkovou smotanou, cukrom a vanilínovým cukrom. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do pripraveného smotanového krému. Dôkladne premiešame.

2

Zmes nalejeme do formy na srnčí chrbát a na vrch nahusto poukladáme piškóty. Dáme na 1 hodinu stuhnúť do chladničky.

3

Pred podávaním vyklopíme a podávame chladené. Môžeme ozdobiť aj šľahačkou.