Flag

Paula Cake pops

25 ks
Jednoduché
60
Pripravte si veselé Paula lízanky s Paulou vanilka a čokoláda!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
3 ksvajce
90 gcukor
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
90 gmúka hladká
1 baleniePAULA Vanilla 2x100g Dr. Oetker
1 baleniePAULA Choco 2x100g Dr. Oetker
Na ozdobenie
Poleva tmavá Dr. Oetker
Poleva svetlá Dr. Oetker
Zdobenie pestré Dr. Oetker
Dekor mix ružový Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
plech na pečenie (30 x 40 cm)
25špajlí
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Poleva svetlá Dr. Oetker
Picture - Zdobenie pestré  Dr. Oetker
Picture - Dekor mix ružový Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom do peny. Pridáme múku a vymiešame dohladka. Cesto nanesieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 15 minút

Elektrická rúra: 190 °C

Teplovzdušná rúra: 170 °C

2

Korpus necháme vychladnúť. Potom ho rozdelíme na polovicu a rozdrobíme do dvoch misiek. Do jednej misky pridáme vanilkovú Paulu a do druhej čokoládovú a ručne premiešame. Misky uložíme asi na 30 minút do chladničky odležať. Potom z cesta vytvoríme guličky vo veľkosti vlašských orechov.

3

Na ozdobenie rozpustíme polevy podľa návodu na obale. Koniec špajdle namočíme do polevy a ihneď zapichneme do guličky. Uložíme asi na 20 minút do chladničky, aby nám poleva zatuhla. Potom namáčame do polevy celú guličku a ihneď posypeme zdobením. Uložíme do chladničky stuhnúť.