Flag

Valentínske linecké srdiečka

24 ks
Jednoduché
35
Originálne dvojfarebné linecké srdce, ktoré zaručene poteší každého. Z Bábovky Dr. Oetker to zvládnu úplne všetci, dokonca aj tí zamilovaní.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieBábovky Dr. Oetker
250 gmaslo zmäknuté
1 ksvajce
1 balíčekFinesse citrónová kôra strúhaná Dr. Oetker
2 zarovnaná PLHolandské kakao Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
formička na vykrajovanie v tvare srdiečok (ø 1 cm a 10 cm)
Picture - Bábovky Dr. Oetker
Picture - Finesse citrónová kôra strúhaná Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise zmiešame zmes s maslom, vajcom a citrónovou kôrou a vypracujeme hladké cesto. Polovicu cesta zafarbíme kakaom. Cestá necháme odležať v chladničke.

2

Cestá na pomúčenej pracovnej ploche vyvaľkáme pomocou váľka na pláty s hrúbkou asi 4 mm. Malou formičkou na vykrajovanie z oboch plátov povykrajujeme malé srdiečka. Do otvorov v tmavom ceste vložíme svetlé srdiečka a do svetlého plátu vložíme tmavé srdiečka. Potom opatrne a zľahka prevaľkáme. Povykrajujeme veľké srdiečka, ktoré opatrne prenesieme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 10 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

3

Srdiečka necháme vychladnúť.