SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

(0)
Pridať hodnotenie Ďakujeme za Vaše hodnotenie!
    (Nechutí mi)
    (Dá sa)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Chutný bezlaktózový dezert s Pudingom Originál Dr. Oetker s mandľovou arómou si všetci obľúbia!

4 porcií

ľahká príprava 20 Minút

Prísady

Prísady

na recept Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

1 balíček Originál puding aróma mandľa Dr.Oetker
500 ml sojové mlieko
2 zarovnaná PL cukor trstinový
240 g kompót broskyňový (po odkvapkaní)
200 g sojový jogurt
2 PL med tekutý
3 PL mandľové lupienky
100 g oriešková granola

Na ozdobenie:

1 balenie Marcipán Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska zelená Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska červená Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska žltá Dr.Oetker
50 g oriešková granola

Ešte potrebujeme:

4 ks poháre
4 ks špajdlí

príprava

príprava

1

Na prípravu dezertu uvaríme puding so sójovým mliekom a cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Broskyňový kompót necháme na sitku dôkladne odkvapkať, a potom broskyne nakrájame na malé kúsky. V mise zmiešame sójový jogurt s medom a mandľovými plátkami.

2

Na dno pohárov rozdelíme nakrájané broskyne. Ďalej navrstvíme orieškovú granolu a puding a nakoniec zalejem jogurtom. Poháre uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu zafarbíme gélovými farbami marcipán, vytvarujeme z neho rôzne zvieratká alebo kvetinky, ktoré napichneme na špajdle. Dezert podávame posypaný granolou a s ozdobu na špajdli.

Nutričné hodnoty na recept Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 12306kJ
461kcal
233kJ
9kcal
Tuky 161g 3g
Sacharidy 136g 2.6g
Bielkoviny 254g 4.8g
0 Záložka