SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Táto webová stránka ukladá do vašich počítačových zariadení súbory cookie s cieľom zlepšiť jej fungovanie a pomôcť nám a našim partnerom porozumieť, ako našu webovú stránku používate. Ďalšie použitie tejto stránky (kliknutím, navigáciou, posúvaním) alebo zrušenie tejto informácie o súboroch cookie sa považujú za súhlas s aplikáciou a použitím súborov cookie. Viac informácií o súboroch cookie a o tom, ako ich odstrániť, nájdete v našich pravidlách ochrany osobných údajov.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

(0)
Pridať hodnotenie Ďakujeme za Vaše hodnotenie!
    (Nechutí mi)
    (Dá sa)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Chutný bezlaktózový dezert s Pudingom Originál Dr. Oetker s mandľovou arómou si všetci obľúbia!

4 porcií

ľahká príprava 20 Minút

Prísady

Prísady

na recept Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

1 balíček Originál puding aróma mandľa Dr.Oetker
500 ml sojové mlieko
2 zarovnaná PL cukor trstinový
240 g kompót broskyňový (po odkvapkaní)
200 g sojový jogurt
2 PL med tekutý
3 PL mandľové lupienky
100 g oriešková granola

Na ozdobenie:

1 balenie Marcipán Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska zelená Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska červená Dr.Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska žltá Dr.Oetker
50 g oriešková granola

Ešte potrebujeme:

4 ks poháre
4 ks špajdlí

príprava

príprava

1

Na prípravu dezertu uvaríme puding so sójovým mliekom a cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Broskyňový kompót necháme na sitku dôkladne odkvapkať, a potom broskyne nakrájame na malé kúsky. V mise zmiešame sójový jogurt s medom a mandľovými plátkami.

2

Na dno pohárov rozdelíme nakrájané broskyne. Ďalej navrstvíme orieškovú granolu a puding a nakoniec zalejem jogurtom. Poháre uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu zafarbíme gélovými farbami marcipán, vytvarujeme z neho rôzne zvieratká alebo kvetinky, ktoré napichneme na špajdle. Dezert podávame posypaný granolou a s ozdobu na špajdli.

Nutričné hodnoty na recept Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 12306kJ
461kcal
233kJ
9kcal
Tuky 161g 3g
Sacharidy 136g 2.6g
Bielkoviny 254g 4.8g