SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Krémové špargľové pesto s ananásom

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Výnimočné jarné pesto s Creme VEGA Dr. Oetker.

asi 6 porcie

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Krémové špargľové pesto s ananásom

Krémové pesto:

250 g špargla zelená
soľ
135 g ananás z plechovky (hmotnosť po odkvapkání)
50 g parmezán
bazalka čerstvá 1 viazanička
1 strúčik cesnak
korenie čierne mleté
50 g mandle sekané
1 balenie Creme VEGA Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Príprava

Špargľu v spodnej tretine ošúpeme a nakrájame na kúsky. Varíme v osolenej vriacej vode približne 7 minút. Špargľu povyberáme a odložíme nabok. Ananás necháme odkvapkať v sitku. Parmezán nastrúhame nahrubo. Listy bazalky otrháme, umyjeme a jemne osušíme. Cesnak ošúpeme a nahrubo rozdrvíme.

2

Úprava

Špargľu, parmezán, bazalku, cesnak a ananás zmixujeme najlepšie v kuchynskom robote alebo v mixovacom pohári pomocou tyčového mixéra na homogénnu masu. Primiešame mandle a Creme VEGA a dochutíme koreninami.

3

Pesto na 1 hodinu odložíme do chladničky. Podľa chuti podávame na krajcoch bagety.

Nutričné hodnoty na recept Krémové špargľové pesto s ananásom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 737 kJ
176 kcal
691 kJ
165 kcal
Tuk 14.29 g 13.36 g
Sacharidy 6.41 g 5.99 g
Bielkoviny 6.18 g 5.78 g