Flag

Marcipánové srdiečka

asi 12 porcií
Jednoduché
40
Pre milovníkov sladkého z lásky pripravené srdce z Marcipánu Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieMarcipán Dr. Oetker
30 gcukor
1 ksbielok
štipkasoľ
Na polevu
1 balíčekPoleva v prášku aróma punč Dr. Oetker
2 - 3 PLvoda
Okrem toho potrebujeme
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko s hladkou špičkou (ø 8 mm)
plech na pečenie
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Poleva v prášku aróma punč Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta marcipán najemno nastrúhame do misy. Pridáme cukor, bielok a soľ a šľahačom vyšľaháme dohladka. Cestom naplníme cukrárske vrecko a na plech vyložený papierom na pečenie vytvoríme srdiečka.

2

Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 10 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

3

Srdiečka necháme vychladnúť.

4

Polevu pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Nanesieme na srdiečka a necháme stuhnúť.