Flag

Orechové kôpky

asi 25 ks
Jednoduché
65
Bielkové kôpky s množstvom orechov a Vanilkovým strukom Bourbon Dr. Oetker sú veľmi jednoduché, ale zároveň vynikajúce pečivo.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
2 ksbielok
60 gbrezový cukor
1Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
100 gorechy lieskové mleté
20 govsené vločky mleté
Okrem toho
elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
Picture - Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha a postupne pridávame cukor zmiešaný s dreňou zo struku. Nakoniec opatrne vmiešame orechy zmiešané s vločkami.  Pomocou 2 kávových lyžičiek tvoríme kôpky vo veľkosti vlašského orecha na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.

Doba sušenia: asi 45 minút

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

2

Pečivo necháme vychladnúť.