Flag

Čokoládový krémeš

20 porcií
Stredne náročné
120
Obľúbený krémeš s čokoládovým krémom. Mimoriadna pochúťka s Premium Pudingom Horká čokoláda Dr. Oetker. Neodoláte!
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto šľahačkovej smotany môžeme použiť 2 balíčky Parížskej šľahačky Dr. Oetker, ktorú pripravíme podľa návodu na obale.
Náš tip
Krémeš môžeme pred podávaním posypať aj kakaom, prípadne použiť zdobiace šablóny.
Náš tip
Krémeš krájame poriadne vychladený čistým nožom, ktorý po každom reze utrieme papierovou utierkou.
Náš tip
Ak sa lístkové cesto pri pečení nafúkne, po upečení naň zľahka položíme vlhkú utierku.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach