Flag

Red Velvet dezert v skle

asi 8 porcií
Jednoduché
65
originálna špecialita
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieTorta Red Velvet Dr. Oetker
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
3 ksvajce
Na náplň
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
200 gsmotana kyslá
400 gmaliny
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
dezertné poháre (sklenené)
Picture - Torta Red Velvet Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto so smotanou a vajcami elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 30 minút

Elektrická rúra: 160 °C

Teplovzdušná rúra: 140 °C

2

Korpus necháme vychladnúť.

3

Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.

4

Korpus rozdrobíme a striedavo s náplňou a malinami vrstvíme do sklenených pohárov.