Flag

Red Velvet mini tortičky

asi 6 porcií
Jednoduché
55
miniatúrna delikatesa
Zloženie
Príprava
Náš tip
Náplň na ozdobenie tortičiek môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou a prikrášliť jahodou alebo malinou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieTorta Red Velvet Dr. Oetker
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
3 ksvajce
Na náplň
125 mlsmotana na šľahanie (33%)
200 gsmotana kyslá
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (30 x 40 cm)
elektrický ručný šľahač
formička na vykrajovanie (Ø 7 cm)
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
Picture - Torta Red Velvet Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto so smotanou a vajcami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka podľa návodu na obale. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Plát necháme vychladnúť.

3

Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.

4

Z plátu pomocou formičky povykrajujeme 18 koliesok, ktoré vždy po troch zlepíme náplňou k sebe. Strany a povrch tortičiek trošku potrieme náplňou a odložíme do chladničky stuhnúť. Zvyšok náplne nanesieme do cukrárskeho vrecka a tortičky ozdobíme.

Náš tip

  • Náplň na ozdobenie tortičiek môžeme zafarbiť červenou alebo ružovou gélovou farbou a prikrášliť jahodou alebo malinou.