Flag

Suflé lievance

asi 15 ks
Jednoduché
40
Krehké lievance z nadýchaného cesta zo Zlatého klasu Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Servírujeme s Topingom lesné ovocie Dr. Oetker a javorovým sirupom.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
2 ksžltok
20 mlmlieko
10 mlolej
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
1 balíčekZlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
na špičku nožaKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
3 ksbielok
1 KLocot biely
40 gcukor
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
Backspray Dr. Oetker
teflónová panvica s pokrievkou
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Zlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Backspray Dr. Oetker
1

Na prípravu  lievancov v mise vyšľaháme metličkou žĺtky s mliekom, olejom a pastou do krémovej konzistencie. Pridáme preosiaty Zlatý klas s kypriacim práškom. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh, ktorý sme vyšľahali z bielkov, octu a cukru elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni.

2

Na panvicu nastriekame backspray a lievance na nízkom stupni pozvoľna opekáme pod pokrievkou z oboch strán.

Náš tip

  • Servírujeme s Topingom lesné ovocie Dr. Oetker a javorovým sirupom.