Flag

BB Nepečený cheesecake

asi 12 porcií
Jednoduché
100
Lahodný cheesecake bez pečenia z BB pudingu kakaového Dr. Oetker zvládne skutočne každý!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
200 gkakaové sušienky
100 gmaslo rozpustené
Na náplň
100 gBB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
600 mlmlieko
100 gcukor
250 gtvaroh polotučný
1 balíčekŽelatínový stužovač Dr. Oetker
100 mlvoda studená
Na polevu
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
Picture - BB puding kakaový Dr. Oetker (250 g)
Picture - Želatínový stužovač Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky. V mise ich zmiešame s maslom a ručne vypracujeme dohladka. Nanesieme ho do vymazanej formy. Dôkladne pomocou lyžice korpus ku dnu formy pritlačíme a uložíme asi na 30 minút do chladničky.

2

Na prípravu náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale, odstavíme a za občasného premiešania ho necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu zašľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni tvaroh dohladka. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do náplne. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Vložíme do chladničky asi na hodinu stuhnúť.

3

Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a povrch cheesecaku polejeme. Necháme stuhnúť a pomocou ostrého a v horúcej vode namočeného noža nakrájame.