Flag

Krtkova torta – Labky

asi 12 porcií
Jednoduché
60
Krtkova torta? Pozor na medveďa, sú to jeho stopy.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
1 balenieKrtkove torty Dr. Oetker
100 gmaslo zmäknuté
2 ksvajce
75 mlmlieko
Na náplň
500 mlsmotana na šľahanie (33%)
100 mlvoda studená
Na ozdobenie
1 balenieFondán biela poťahovacia hmota Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
elektrický ručný šľahač
forma na muffiny (12 kusov)
12 kspapierové košíčky na muffiny
Picture - Krtkove torty Dr. Oetker
Picture - Fondán biela poťahovacia hmota Dr. Oetker
1

Zmes na korpus nasypeme do misy. Pridáme maslo, vajcia a mlieko a vyšľaháme šľahačom podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do formy vyloženej košíčkami. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Muffiny necháme vychladnúť.

3

Vychladnuté muffiny navrchu zrežeme. V mise odrezanú časť rozdrobíme a odložíme bokom.

4

Smotanu vyšľaháme šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na náplň rozmiešame vo vode a ihneď vmiešame do šľahačky. Nakoniec vmiešame čokoládové vločky, nanesieme kupolovito na muffiny a posypeme rozdrobeným korpusom.

5

Na ozdobenie rozdelíme fondán na 12 rovnakých dielov a z každého vytvarujeme labky. Labky poukladáme na muffiny a odložíme do chladničky stuhnúť.