Flag

Langoše s ricottou a ovocím

6 porcií
Jednoduché
70
Tradičné langoše Dr. Oetker ako sladký múčnik s ricottou a ovocím.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieTradičné langoše Dr. Oetker
1 balíčekDroždie Dr. Oetker (súčasť balenia)
330 mlvoda
Na krém
250 gricotta
2 zarovnané PLcukor práškový
2 PLčučoriedková omáčka
Na obloženie
300 gzmes lesného ovocia čerstvá
Okrem toho potrebujeme
panvica
olej na vysmážanie
Picture - Tradičné langoše Dr. Oetker
Picture - Droždie Dr. Oetker (súčasť balenia)
1

Langoše pripravíme s droždím a vodou podľa návodu na obale.

2

Na potretie v mise zmiešame ricottu s cukrom. Zľahka vmiešame čučoriedkovú omáčku, aby nám vzniklo mramorovanie.

3

Upečené a vychladnuté langoše potrieme krémom a ozdobíme očisteným ovocím.