Používanie cookies na stránkach Dr. Oetker

Pokračovaním v prehliadaní týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac informácií

Solamyl

Solamyl

Kvalitný zemiakový škrob Solamyl Dr. Oetker je tradičným výrobkom a má v kuchyni rôznorodé využitie: môžete ho použiť na zjemnenie koláčov a tort, na zahustenie ovocných štiav, polievok, omáčok alebo prívarkov. Používa sa tiež pri príprave ázijských jedál.

Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový.

Tip: Mäso v cestíčku – vyskúšajte netradičné cestíčko, uvidíte, aké krehké mäsové kúsky pripravíte.

Prísady: 400 g kuracieho mäsa nakrájaného na kousky, 1 vajce, štipka soli, 50 g Solamylu Dr. Oetker.

Príprava: Vajce zmiešame so solou a Solamylom. Mäso obalíme v zmesi a vypražíme.

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy.
Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Nutričné hodnoty Solamyl

100g hotového výrobku:
Energia 1355kJ
319kcal
Tuky 0.2g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0.1g
Sacharidy 79g
z toho cukry 0.5g
Soľ 0g

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 200g