Flag

Marcipánové gule

20 ks
Jednoduché
30
Pre milovníkov marcipánu, pistácií a nugátu. Absolútne dokonalé nepečené cukrovinky s rýchlou prípravou na každú príležitosť.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
80 gnugát
20 gpistácie nesolené
1 balenieMarcipán Dr. Oetker
Na polevu
1 baleniePoleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu cukroviniek nugát a pistácie nasekáme ostrým nožom na malé kúsky a zmiešame.

2

Z marcipánu vytvarujeme valček, ktorý rozdelíme na 20 rovnakých dielov. Z každého dielu vytvoríme placku a do stredu lyžičkou nanesieme zmes nugátu a pistácií. Zabalíme, vytvarujeme guľôčku a odložíme na papier na pečenie.

3

Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a každú guľôčku v nej namočíme. Poukladáme na papier na pečenie a polevu necháme stuhnúť.